مسئولیت اجتماعی مای لیدی

مای‌لیدی طی سال‌های گذشته پویش‌های مشترکی را با موسسه بهنام دهش‌پور برگزار کرده است. این پویش‌ها با هدف آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی زنان درباره پیشگیری از سرطان پستان، از سال ۱۳۹۷ آغاز شده‌اند. این همکاری مشترک در سال‌های گذشته با رویدادهایی نظیر “چند دقیقه برای یک عمر” و “قرار در آینه” رقم خورد و در سال 1400 با برگزاری رویداد “صورتی فکر کنیم“ به اطلاع رسانی و آگاه‌سازی درباره پیشگیری از سرطان پستان پرداخت. تأکید بر لزوم خودآزمایی‌های ماهانه و چکاپ‌های دوره‌ای زیر نظر پزشک، از مهم‌ترین اهدافی‌ست که مای‌لیدی و خیریه بهنام دهش‌پور دنبال می‌کنند. با خرید هر بسته، شما هم میتوانید در آگاهی رسانی درباره پیشگیری از سرطان پستان سهیم باشید.

صورتی فکر کنیم

“صورتی فکر کنیم” کمپینی‌ست متفاوت که زنان و دختران فارسی زبان را مخاطب قرار می‌دهد تا فارغ از علایق، مشغولیت‌ها، جایگاه اجتماعی، موقعیت جغرافیایی و … صورتی فکر کنند و در جهت پیشگیری از سرطان پستان قدم بردارند. همکاری مای لیدی و خیریه بهنام دهش پور در این کمپین اقدامی‌ست در جهت تأکید بر ضرورت آگاه سازی زنان از سرطان پستان.

اطلاعات بیشتر

ترس مانعی برای پیشگیری و درمان سرطان

درک مسأله و پذیرش کامل ابعاد آن‌ موجب می‌شود بتوانیم در موقعیت‌های حساس بهترین راهکارها را انتخاب کنیم. خانم دکتر کارخانه در این ویدئو درباره ترس از بیماری سرطان و عدم انجام چکاپ‌های دوره‌ای، بی توجهی به علائم هشداردهنده و نحوه مدیریت صحیح بیماری توضیح می‌دهند. از سرطان نترسیم، آگاهانه با آن رو به رو بشویم.

اطلاعات بیشتر

قرار در آینه

در سراسر دنیا در ماه اکتبر” روبان صورتی” به نشانه آگاهی بخشی نسبت به سرطان پستان که شایع ترین سرطان در بانوان هست؛ به اهتزاز در می آید. این روبان صورتی به عنوان سمبل این ماه معنی ساده ای دارد: هرکسی باید به سهم خودش تلاش کند تا با پیش آگاهی، اقدامات اولیه و تشخیص زود هنگام بیماری جلوی این بیماری بایستد.

اطلاعات بیشتر

همه با هم به پیش برای پیشگیری

مای‌لیدی در راستای مسئولیت اجتماعی خویش و موسسه‌ی بهنام دهش‌پور در قالب ماموریت سازمانی خود، با هدف آگاهی رسانی و ترویج زندگی سالم در زنان و تمرکز بر پیشگیری سرطان پستان، پویش ملی “همه با هم به پیش برای پیشگیری” را در مهر ماه ۱۳۹۷ آغاز کردند.

اطلاعات بیشتر
pattern background

مای‌لیدی در مسیر ماموریت خود برای توانمندسازی زنان، اولین رویداد پیداشو را در تاریخ سوم تیر 1401 برگزار کرد. نام این رویداد «پیداشو» از شعار مای‌لیدی برگرفته شده است. پیداشو، با هدف آشکارسازی حضور زنان، تلاش می‌کند دنیا را از مسئولیت و باری که بر دوش زنان بوده و هست آگاه کند و در راستای ساختن جامعه‌ای متوازن که در آن بر توانمندی‌های زنان نور تابیده می‌شود، حامی و همراه آن‌ها باشد. اولین رویداد پیداشو، به صحبت زنانی می پردازد که در مسیر خود شکوفا شدند و به قله‌های زندگی خودشان صعود کردند.

نیاز به راهنمایی بیشتر دارید؟